Graag nog even een proficiat plaatsen voor onze Hamse politieagenten

Op 22 maart 2012, over deze onderwerpen: Veiligheid

Op 10 maart lazen we het krantenartikel 'Klopjacht eindigt met botsing tegen elektriciteitskasten.'  Het betrof drie jonge kerels die het  gemunt hadden op een bankkantoor in Achterthof te Hamme.

Gezien het verloop van de klopjacht achteraf is een pluim voor ons politiekorps Hamme-Waasmunster zeker op zijn plaats. Een patrouille was immers zeer snel ter plaatse zodat een braak en diefstal konden worden vermeden. In hun ontsnappingsraid reden de daders daarbij trouwens recht op een agent af die hen ternauwernood kon ontwijken.

Door de gevatte actie van de patrouille werd de achtervolging echter ogenblikkelijk ingezet waarbij het politiekorps meteen ook bijstand inriep van omringende korpsen. In deze hectische situatie hield de coördinatie het hoofd koel, en de patrouilles konden in de helse achtervolging de daders in nauwe schoentjes jagen met de gekende afloop: ze reden zich klem in Elversele.

Het mag dan ook gezegd worden: proficiat aan de politiemensen zowel op het vlak van interventie, coördinatie en recherche! Hopelijk reageert het gerecht even efficiënt...

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is