Aperitiefmoment over asiel en migratie en eerste steakfestijn N-VA Hamme: meteen een schot in de roos

Op 1 juli 2012

Op zondag 24 juni organiseerde N-VA Hamme in zaal De Vrede een aperitiefmoment over asiel en migratie met als gastspreekster Sarah Smeyers. In de aanloop naar de gemeente- én provincieraadsverkiezingen konden de talrijke aanwezigen kennis maken met de N-VA standpunten over asiel en migratie.
 
N-VA Hamme gaat naar de kiezer met een duidelijk programma opgebouwd rond drie aandachtspunten: veiligheid, aantrekkelijkheid en Vlaams karakter van onze gemeente.
 
Migratie maakt vandaag een onlosmakelijk onderdeel uit van onze samenleving
Wie even rondkijkt merkt dat ook hier in Hamme de gevolgen van migratie zeer duidelijk zichtbaar zijn geworden. Vele mensen hebben vragen hieromtrent en zijn ervan overtuigd dat er iets moet veranderen.
 
De N-VA  heeft een totaalvisie op migratie en heeft haalbare en duurzame oplossingen op alle domeinen zoals nationaliteit, gezinshereniging, opvang, asiel, medische en humanitaire regularisaties, arbeids- en studentmigratie, terugkeer …  De N-VA wil vooral dat misbruiken verdwijnen.
 
Na de uiteenzetting startte het steakfestijn dat meteen qua opkomst als kwaliteit een succes was. Hier werd bovendien bewezen dat vele handen licht werk maken. Alle medewerkers verdienen dan ook een dikke pluim.
Het ligt bovendien in onze bedoeling van het steakfestijn een jaarlijkse traditie te maken.
 
N-VA Hamme heeft zich zondag getoond  als een enthousiaste, hechte ploeg.
Met deze gemotiveerde en bekwame kandidaten zal N-VA haar plaats innemen in de Hamse gemeenteraad na de verkiezingen van 14 oktober.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is